Privat hjemmepleje

Endelig mødes vi igen -og vi fik taget nye billeder.

Endelig kunne vi mødes igen.

Selvom vi har travlt med at udføre privat hjemmepleje i Halsnæs og Frederikssund, er det vigtigt at være sammen alle sammen. Det var så lang tid tiden, vi har været samlet. Vi har jo ikke kunne ses siden d. 11. marts 2020 pga. corona krisen. Alle vores dejlige piger var samlet til frokost. Vi hyggede, og snakken gik livligt. Genforeningen blev fejret med en lækker frokost fra Charlies Cafe.

Privat hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

Hånd i Hånds team mødes til frokost.
Foto: Kirsten Hyldager – Kirstens Foto

Efter den dejlige frokost gik Kirsten Hyldager fra Kirstens Foto i gang med at fotografere. Kirsten fik taget nogen skønne billeder. Her kan du se lidt af de billeder, der blev taget på dagen.

Privat hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

 

Hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

Arbejdsglæden i vores team smitter af ude hos borgerne.

Vi er et rigtig godt team, der har det godt med hinanden. At have et godt team, der har det godt sammen er vigtigt. Det giver arbejdsglæde. Og den glæde smitter af ude hos de borgere, vi udfører privat hjemmepleje for. Det kan du bl.a. se på, nogen af alle de søde beskeder vi får fra vores borgere her.

Hos Hånd i Hånd arbejder vi hver dag på at blive endnu bedre til det, vi gør bedst.

Nemlig, at give dig privat hjemmepleje med nærvær, omsorg og hjertevarme. Har du brug for privat hjemmepleje og bor du i Halsnæs Kommune eller Frederikssund Kommune? Så kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig her. Du kan også læse mere om, hvordan du får hjemmepleje i Halsnæs Kommune her, og i Frederikssund Kommune her.

Har du brug for privat hjemmepleje?

Vores  dygtige medarbejdere med mange års erfaring, er klar til at hjælpe dig. Vores daglige leder Sabrina sørger for, at det altid er de samme faste hjælpere, der kommer hos dig. Vi har ingen vikarer.

Har du spørgsmål? Du altid er velkommen til at ringe til

Daglig leder Sabrina på telefon 77 310 310 eller skriv en mail til sabrina@haandihaandaps.dk