Om os

Hånd i Hånd har gennem årene opbygget stor erfaring indenfor privat hjemmepleje i Halsnæs og Frederikssund.

Gennem årene er vi vokset hurtigt, og har nu 34 dygtige og uddannede medarbejdere med mange års erfaring.  Hånd i Hånd er godkendt leverandør af privat hjemmepleje i Frederikssund og Halsnæs Kommune. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde her.

Hånd i Hånds medarbejdere

Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

Vi har flere gange i træk fået vurderingen: “Meget tilfredsstillende” i den kommunale tilsynsrapport. Det kan du læse mere om her.

Mange borgere vælger os til privat hjemmepleje. Da vi hver dag arbejder på at blive bedre, til det vi gør bedst. Nemlig, at give dig den bedste hjemmepleje med nærvær, omsorg og hjertevarme.

Det er vigtigt for os, at gøre en forskel hver dag for dig, og alle de borgere vi hjælper.

Vi gør os altid umage med at finde den hjemmepleje løsning, der passer bedst til dig. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved den hjælper, der kommer i dit hjem.

Er du ikke tilfreds med din hjælper, gør vi vores bedste for at finde en ny til dig. Det gør vi, da vi har en klar vision om, hvad vi som virksomhed vil bidrage med. Det er, at vi vil give dig en god og tryg hverdag.

Hos Hånd i Hånd ved vi, at vi varetager forskellige menneskers behov. Hos os værdsætter vi de menneskelige værdier meget højt. Derfor er omsorg, nærvær og hjertevarme nogen af vores vigtigste værdier. Vi gør vores bedste hver dag, for at arbejde ud fra vores værdier.

Vores værdier

Omsorg og nærvær:

For os er det vigtigt, at alle mennesker, vi arbejder for og sammen med, mødes med omsorg og nærvær. Det er vigtig for os, at alle bliver mødt som de mennesker de er.

Vi er alle forskellige, og vi har forskellige behov. Vi behandler alle med stor forståelse, og vi lytter til dine behov. Dermed får du den bedste hjemmepleje, og den omsorg du fortjener.

Hjertevarme:

Vi værdsætter de menneskelige værdier, og det er vigtigt for os at du bliver mødt i dit hjem af hjertevarme, og at du føler, du er i trygge hænder.

Vi vil altid sørge for, at du får den omsorg og det nærvær du har brug for. Det er er hvad vi forstår ved hjertevarme.Logo med hjertevarme

Vores borgere siger:

"Til badepiger og rengøringspiger

Tak for jeres venlige hjælpsomhed."

En meget tilfreds borger fra Frederikssund.

Hånd i Hånd ApS
2020-06-27T18:18:52+02:00

En meget tilfreds borger fra Frederikssund.

"Til badepiger og rengøringspiger Tak for jeres venlige hjælpsomhed."

"Hej Hånd i Hånd


En lille opmærksomhed fra en meget tilfreds borger. I fortjener alle ros for jeres måde at være på. I er altid behjælpelige, søde og rare. Mvh."


Endnu en meget tilfreds borger fra Frederiksværk

Hånd i Hånd ApS
2020-06-26T20:15:42+02:00

Endnu en meget tilfreds borger fra Frederiksværk

33333

"Kære Hånd i Hånd

1000 tak for jeres hjælp. I er den bedste hjemmehjælp, man kan ønske sig.

Stort knus"

Tilfreds borger fra Hundested

Hånd i Hånd ApS
2020-07-02T21:08:38+02:00

Tilfreds borger fra Hundested

"Kære Hånd i Hånd 1000 tak for jeres hjælp. I er den bedste hjemmehjælp, man kan ønske sig. Stort knus"

"Kære alle søde hjælpere,

Tusind tak for kærlig pleje i mange år. Og ikke mindst for jeres engleagtige tålmodighed. I altid har reageret med venlighed og humør, uanset hvad I er blevet budt."

Vi er også taknemmelige for det gode samarbejde med familien. Mange varme hilsner.

Hånd i Hånd ApS
2021-03-11T15:27:09+01:00

Vi er også taknemmelige for det gode samarbejde med familien. Mange varme hilsner.

"Kære alle søde hjælpere, Tusind tak for kærlig pleje i mange år. Og ikke mindst for jeres engleagtige tålmodighed. I altid har reageret med venlighed og humør, uanset hvad I er blevet budt."
0
0
Hånd i Hånd ApS
Hånd i Hånd ApS – Niels Olsens Vej 5 – 3650 Ølstykke - Kontor: Nørregade 34, 1. sal – 3300 Frederiksværk -Tlf.: 77 310 310 - CVR: 38753266 - webdesign Alphasite - Privatlivspolitik