Hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

Hånd i Hånd får vurderingen: Meget tilfredsstillende i tilsynsrapport

Den vurdering har vi fået for 2. gang.

Indenfor en periode på 6. måneder har vi fået vurderingen: Meget tilfredsstillende for 2. gang i den kommunale tilsynsrapport. Rapporten er udarbejdet af BDO for Halsnæs Kommune.

Vi er meget stolte af den vurdering, og det kan vi kun takke vores dygtige og kompetente medarbejdere for. Hånd i Hånds medarbejdere gør en stor forskel for vores mange borgere hver dag.

Vil du læse mere kan du se artiklen fra SN – Sjællandske Nyheder på linket herunder.

https://sn.dk/Halsnaes/Tilsynsrapport-Hjemmepleje-er-mindre-tilfredsstillende/artikel/919030

I rapporten står bl.a. : ” Det er tilsynets overordnede vurdering, at den hjælp, som den private leverandør af hjemmepleje Hånd i Hånd leverer til borgerne i Halsnæs Kommune, er af høj kvalitet”.

Ligeledes kan det læses i rapporten at borgere er meget glade for Hånd i Hånds hjemmepleje f.eks. skrives der i rapporten: “Borgerne er meget tilfredse med medarbejderne som blandt andet beskrives som søde, venlige og imødekommende.”

Hånd i Hånd arbejder hver dag på at blive endnu bedre til det vi gør bedst. Nemlig at give dig eller dine pårørende privat hjemmepleje med nærvær, omsorg og hjertevarme. Har du brug for privat hjemmepleje i Halsnæs eller Frederikssund Kommune? Så kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde dig her.

Har du brug for privat hjemmepleje?

Vores meget dygtige medarbejdere med mange års erfaring, er klar til at hjælpe dig. Vores daglige leder Sabrina sørger for, at det altid er de samme faste hjælpere, der kommer hos dig. Vi har ingen vikarer. Herunder kan du se alle vores dygtige medarbejdere.

Hånd i Hånds medarbejdere

Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig.
Foto: Kirsten Hyldager – Kirstens Foto.