Se hvad vores mange glade borgere skriver.

Det er dejligt vi gør en forskel hver dag.

Vi er meget glade for vores mange borgere, der har valgt os til at udføre privat hjemmepleje. Vores borgere er også glade for Hånd i Hånds dygtige og kompetente medarbejdere, det får vi mange positive tilbagemeldinger på. Det kan du se her på de søde kort, vi har fået fra nogen af vores borgere.

Privat hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

Så dejligt når vores arbejde bliver værdsat. Vi gør os altid umage med at yde den bedste hjemmepleje.

Privat hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

Faktisk varmer disse anerkendelser vores hjerter. 

Det er virkelig dejligt, at få anerkendelser fra vores borgere. Tit følger der chokolade med, så er der stor glæde på kontoret, når Hånd i Hånds piger kommer forbi kontoret. En æske chokolade er hurtig forsvundet, vi er jo efterhånden en del medarbejdere. I skrivende stund er vi 34 medarbejdere, der kører rundt, og yder privat hjemmepleje i Frederikssund Kommune og Halsnæs Kommune. Måske har du også behov for privat hjemmepleje, så er du altid velkommen til at kontakte os, og få en snak med vores daglige leder Sabrina.

Chokolade og et dejligt kort fra endnu en tilfreds borger. Det varmer vores hjerter!

Chokolade og et dejligt kort fra endnu en tilfreds borger. Det varmer vores hjerter.

Vores dygtige medarbejdere, er også klar til at hjælpe dig med privat hjemmepleje.

Hånd i Hånd yder privat hjemmepleje med omsorg og nærvær. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig her. Vi ønsker at give den bedste hjemmepleje til dig, og vi har stor respekt for, at vi kommer i dit private hjem. Vi har fået vurderingen: “Meget tilfredsstillende” for 3. gang i den kommunale tilsynsrapport – det er vi meget stolte af. Du kan læse mere her. At Hånd i Hånds søde og dygtige medarbejdere gør en stor forskel hver dag for vores mange borgere, får vi tit at vide -og ofte får vi de sødeste beskeder fra vores borgere – se bare her:

En tilfreds borger, der får privat hjemmepleje

Tilfreds borger der får privat hjemmepleje af Hånd i Hånd.

Privat hjemmepleje i Halsnæs

Vi bliver så glade, når vi modtager de søde kort fra vores borgere.

Privat hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

Har du brug for privat hjemmepleje?

Er du blevet visiteret til privat hjemmepleje, og bor du i Frederikssund Kommune eller Halsnæs kommune, kan du vælge Hånd i Hånd til at udføre privat hjemmepleje hos dig. Det er uden omkostninger for dig, når du er visiteret til hjemmepleje. Du kan læse mere her om, hvordan du bliver visiteret til hjemmepleje i din kommune.

Har du spørgsmål omkring privat hjemmepleje, er du altid velkommen til at ringe til vores daglige leder Sabrina på telefon 77 310 310 eller skriv en mail til sabrina@haandihaandaps.dk