Endelig mødes vi igen -og vi fik taget nye billeder.

Endelig kunne vi mødes igen. Det var så lang tid tiden, vi har været samlet alle sammen. Vi har jo ikke kunne ses siden d. 11. marts 2020 pga. coronakrisen. Alle vores dejlige piger var samlet til frokost. Vi hyggede, og snakken gik livligt. Genforeningen blev fejret med en lækker frokost fra Charlies Cafe.

Privat hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

Hånd i Hånds team mødes til frokost.
Foto: Kirsten Hyldager – Kirstens Foto

Efter den dejlige frokost gik Kirsten Hyldager fra Kirstens Foto i gang med at fotografere. Kirsten fik taget nogen skønne billeder. Her kan du se lidt af de billeder, der blev taget på dagen.

Privat hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

Privat hjemmepleje Frederikssund og Halsnæs

Frokost møde med vores team hos Hånd i Hånd.
Foto: Kirsten Hyldager – Kirstens Foto

 

Hånd i Hånds medarbejdere

Dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig.
Foto: Kirsten Hyldager – Kirstens Foto.

Som du kan se, er det glade medarbejdere, der arbejder hos Hånd i Hånd.

Vi er et rigtig godt team, der har det godt med hinanden. At have et godt team, der har det godt sammen er vigtigt. Det giver arbejdsglæde. Og den glæde smitter af ude hos de borgere, vi udfører privat hjemmepleje for. Det kan du bl.a. se på, nogen af alle de søde beskeder vi får fra vores borgere. Nogen af disse beskeder kan du se her.

Har du behov for hjemmepleje?

Og er du visiteret til hjemmepleje i Frederikssund Kommune og Halsnæs Kommune. Så har du frit valg til at vælge Hånd i Hånd som leverandør. Du kan se her, hvad vi kan tilbyde indenfor privat hjemmepleje.

Har du lyst til at tage en snak med os, er du altid velkommen til at ringe til os

på telefon 77 310 310.