Privat hjemmepleje

Vi samarbejder tæt med Frederikssund Kommune.

Tæt samarbejde med Frederikssund Kommune.

Hånd i Hånd har, sammen med 2 andre leverandører af privat hjemmepleje i Frederikssund Kommune, arbejdet hen imod, at borgerne skal have et frit valg mellem en privat leverandør eller det kommunale tilbud i forbindelse med genoptræning i et rehabiliteringsforløb.

Vi har igennem 2 år samarbejdet med Frederikssund Kommune og Sundhedsstyrelsen omkring genoptræning i et projekt om; at styrke frit valg inden for rehabilitering på ældreområdet.

I videoen nedenfor kan du se lidt mere om forsøgsordningen:

https://getvisualtv.net/stream/?sundhedsstyrelsen-ygdhp5cfj3

De 2 år har været en forsøgsordning, hvor målet har været at etablere frit valg inden for genoptræning også kaldet rehabilitering på ældreområdet.  Hensigten med forsøgsordningen har været at øge kvaliteten af det samlede borgerforløb, og øge livskvaliteten for borgerne i hjemmeplejen.Privat hjemmepleje i Frederikssund og Halsnæs

Forsøgsordningen har vist, at borgerne er meget tilfredse med forløbet.

Borgernes respons er bl.a.:

  • At det har stor betydning, at det er kendte ansigter, der kommer hos borgeren.
  • At det giver bedre livskvalitet for borgeren at kunne klare mange ting selv.

Vi skal løfte borgerne, og arbejde sammen med borgerne.

Under forsøgsordningen har det været vigtigt at inddrage borgerne, og fokus har været at løfte borgernes behov. Rambøll har lavet en undersøgelse og evaluering af forsøgsordningen, og den undersøgelse viser bl.a. at trivsel og funktionsevner forbedres ved et rehabiliteringsforløb.

Privat hjemmepleje

Det har været utroligt lærerigt for Hånd i Hånd at deltage i denne forsøgsordning.

Vi har fået et tættere samarbejde med Frederikssund Kommune. Det har styrket forholdet mellem os som privat leverandør og sygeplejen. Vi har alle fået et bedre samarbejde og en bedre forståelse for hinanden.

Forsøgsordningen har været en succes, og samarbejdsmodellen er blevet vedtaget til at fortsætte permanent. I Frederikssund Kommune er det et frit valg for dig, om du vil vælge en privat leverandør eller den kommunale hjemmepleje til at varetage dit rehabiliteringsforløb.

Nu kan du få hjælp fra os, når du skal have genoptræning.

Fremadrettet kan du frit vælge Hånd i Hånd som leverandør af genoptræning i dit rehabiliteringsforløb.  Det vil sige, at de faste hjælpere du har til din daglige hjælp også vil hjælpe og støtte dig med din genoptræning.

Privat hjemmepleje

Har du brug for privat hjemmepleje? Vi klar til at hjælpe dig.

Hånd i Hånd yder privat hjemmepleje med omsorg og nærvær. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig her. Vi ønsker at give den bedste hjemmepleje til dig, og vi har stor respekt for, at vi kommer i dit private hjem.

Er du blevet visiteret til privat hjemmepleje, og bor du i Frederikssund eller Halsnæs kommune, kan du vælge Hånd i Hånd til at udføre privat hjemmepleje hos dig. Det er uden omkostninger for dig, når du er visiteret til hjemmepleje. Du kan læse mere her om, hvordan du bliver visiteret til hjemmepleje i din kommune.

Har du spørgsmål? Du altid er velkommen til at ringe til

 Daglig leder Sabrina på telefon 77 310 310 eller skriv en mail til sabrina@haandihaandaps.dk