Hånd i Hånds medarbejdere

Heidi går glad på job hver dag

Heidi er en af hverdagens helte.

I de danske medier hører vi ofte de dårlige historier fra ældreplejen. Heidi er en af de mange medarbejdere hos Hånd i Hånd, som nyder at arbejde i ældreplejen. Vi synes, alle vores medarbejdere er hverdagens helte. De fortjener alle en stor ros for deres daglige arbejde, hvor de gør hver dag lettere for vores borgere, der får privat hjemmepleje.

Heidi er en af vores helte, og hun er glad for at arbejde hos Hånd i Hånd som SOSU-assistent. Heidi har over 20 års erfaring indenfor SOSU området, hun startede i 90’erne som ufaglært, og blev uddannet som SOSU-assistent i 2004.

Heidi går glad på job – hun nyder at arbejde i den private hjemmepleje.

En arbejdsdag for Heidi er meget varierende, og byder tit på at fikse små praktiske opgaver for borgerne, som egentlig ikke hører ind under Heidis skemalagte opgaver. Heidi fortæller, at hun tit udvikler et nærmest familiært forhold til borgerne. Det er en stor glæde for Heidi, at hendes arbejde bliver meget værdsat af hendes borgere. At kunne gøre en forskel hver dag for de borgere jeg kommer hos er dejligt, siger Heidi med et stort varmt smil.

Privat hjemmepleje

Heidi er specielt glad for, at hun kan starte hendes arbejdsdag direkte hjemmefra. Heidi har altid en Hånd i Hånd bil stående hjemme, der er klar til hun starter dagvagten. Når Heidis arbejdsdag er færdig, kommer aftenvagten og henter bilen. Aftenvagten sætter bilen igen hjemme hos Heidi, når aftenvagten er færdig med arbejdsdagen. Så er bilen klar til næste dag, når Heidi starter på job.

Heidi’s arbejdsglæde smitter af på familien.

Heidi’s familie er også glad for, at Heidi trives i hendes job hos Hånd i Hånd. Da Heidi ikke skal beregne ekstra transporttid til og fra hendes arbejde, giver det mere tid til familien. Nogen gange kan Heidi også smutte hjem i frokostpausen, det var specielt godt under corona nedlukningen, da hendes børn havde hjemmeskole. Hos Hånd i Hånd gør vi altid en ekstra indsats for at vores medarbejdere kan tilpasse deres arbejdstider efter familielivet. Arbejdsglæden smitter således af på familien.

Privat hjemmepleje

 

Heidis store arbejdsglæde skyldes også Heidis mange søde kollegaer. Der er et godt sammenhold blandt Hånd i Hånd medarbejdere, der tit mødes på kontoret i Frederiksværk til frokost.

Har du lyst til at blive Heidi’s nye kollega?

Søger du nye udfordringer, og har du lyst til at blive en del af et godt team af søde og dygtige kollegaer?

Så ring til Daglig leder Sabrina på telefon 77 310 310 eller

send en e-mail: sabrina@haandihaandaps.dk

Privat hjemmepleje

Heidi og hendes kollegaer er også klar til at hjælpe dig med privat hjemmepleje.

Hånd i Hånd yder privat hjemmepleje med omsorg og nærvær. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig her. Vi ønsker at give den bedste hjemmepleje til dig, og vi har stor respekt for, at vi kommer i dit private hjem. Vi har for 3. gang i træk fået vurderingen: “Meget tilfredsstillende” i den kommunale tilsynsrapport – det er vi meget stolte af. Du kan læse mere her. At Hånd i Hånds dygtige medarbejdere gør en stor forskel hver dag for vores mange borgere, får vi tit at vide -og ofte får vi de sødeste beskeder fra vores borgere.

Har du brug for privat hjemmepleje?

Er du blevet visiteret til privat hjemmepleje, og bor du i Frederikssund eller Halsnæs kommune, kan du vælge Hånd i Hånd til at udføre privat hjemmepleje hos dig. Det er uden omkostninger for dig, når du er visiteret til hjemmepleje. Du kan læse mere her om, hvordan du bliver visiteret til hjemmepleje i din kommune.

Har du spørgsmål omkring privat hjemmepleje, er du altid velkommen til at ringe til vores daglige leder Sabrina på telefon 77 310 310 eller skriv en mail til sabrina@haandihaandaps.dk